Homepage MultiSENNA:
LAATSTE NIEUWS SENNA

Ga naar onze MultiSENNA site voor de laatste ontwikkelingen m.b.t. Verkeer, onderzoek, wetenschap en onderwijs. De laatste ontwikkelingen zijn hier te lezen. Intranet opties voor medewerkers, opdrachtgevers en bezoekers!

Verkeerseducatie GPS

Ga naar online versieAlle content op onze DVD's (2004 -2010) "verkeer in zicht" zijn online en voor digitale schoolborden geschikt gemaakt. Een zeer succesvolle lesmethode voor het voorgezet onderwijs. Toegepast in Zwolle, Hengelo, Enschede en Oldenzaal.
Video

Verkeerseducatie
op locatie


In september 2007 werd de nieuwe DVD verkeer in zicht Emmeloord gepresenteerd. De software is nu voor digitale schoolborden geschikt gemaakt. Een zeer succesvolle lesmethode voor het voorgezet onderwijs. Toegepast in Zwolle, Hengelo, Enschede en Oldenzaal.
Video

watermolenromantiek

Een uniek dubbel DVD met 350 minuten film over de geschiedenis van water- molens. 213 molens zijn via een interactieve kaart te bekijken. Gesproken in 3 talen en geschikt voor TV en computer met prachtige animaties.

100 jaar
pedagogische
opleiding in Twente

Een DVD met meer dan 3 uur historische filmopnamen over 100 jaar pedagogisch onderwijs in Twente. Met uniek filmfragement van Willem Wilmink

Wind en water-molens
in het vechtdal

Een DVD met 80 minuten video en een computerprogramma over Wind en watermolens in het vechtdal. Duits en Nederlands gesproken

TEERPUT VASSE

Een DVD over de teerput of teerkuil bij Vasse. Een chemische dumpplaats waar meer dan 40.000 ton chemisch afval is gestort. Een indrukwekkende portfolio van Gerhard Jannink met unieke historische filmbeelden. Bekijk een fragment uit de film.

Reformpedagogiek

cd-rom produktie in samenwerking met de edithstein pabo. met dit produkt leren studenten over verschillende soorten basisonderwijs.
Spoorlijn E-G

Nu op DVD incl. de content van de CD-rom. Tweetalig.